Nieuwe competitie op RunnerMaps: wie loopt de meeste wedstrijdkilometers?

Er waren al verschillende competities wie de meeste wedstrijdkilometers maakt als hardloper. Verschillende clubs hebben zo’n competitie, en landelijk was er de competitie van het Trimloopboekje. Vaak een gedoe met stempeltjes en formulieren… De RunnerMaps Kilometervreters competitie maakt dat een stuk gemakkelijker, gewoon online.

De RunnerMaps Kilometervreters competitie maakt een ranglijst wie de meeste wedstrijdkilometers heeft afgelegd. Je hoeft geen stempeltjes meer te verzamelen, als de uitslag op Internet is gepubliceerd, is dat voldoende.

Makkelijk invoeren

Invoeren van een wedstrijd gaat met een kort formulier op de site: datum, naam en plaats van de wedstrijd, afstand, je tijd en een link naar de uitslagen op Internet.

Er zijn natuurlijk meer mensen die dezelfde wedstrijd lopen, en die gegevens hoeven natuurlijk niet iedere keer opnieuwe ingevuld worden. Zodra je een datum invult, krijg je een lijstje met de wedstrijden waarvan de gegevens al ingevuld zijn door anderen. Met één klik neem je die gegevens dan over, alleen nog even je tijd, en eventueel de afstand aanpassen als er meerdere afstanden gelopen werden.

Als je uitslagen al gepubliceerd zijn op uitslagen.nl, is het helemaal makkelijk, die kan je rechtstreeks importeren. Daarmee kun je dus in een paar klikken al veel van je wedstrijden uit het verleden opnemen.

Mooi overzicht

Behalve een ranglijst wie de meeste kilometers loopt, geeft de site je ook een overzicht met al je hardloopwedstrijden op een rij. Verder heb je nog een overzicht hoe vaak je een afstand gelopen hebt, je gemiddelde en beste tijd. En overzichten per maand of jaar, zodat je snel kunt zien wat je actiefste periodes waren.

Ranglijsten per categorie en club

Er is een ranglijst met alle deelnemers, maar je kunt ze ook bekijken per categorie. En als verenigingen het lopen van wedstrijden willen stimuleren, als er deelnemers zijn binnen een vereniging, wordt automatisch ook een klassement voor die vereniging gemaakt.

De ranglijst per vereniging kan op je website geïntegreerd worden, zie het voorbeeld op de site van AV Sparta in de rechterkolom. Op de RunnerMaps site is het webadres van deze lijst http://runnermaps.nl/kmvreters/ranking/club/107. Ook op RunnerMaps kun je de locatie van de club vinden op deze pagina: http://runnermaps.nl/club/107. Dit nummer (107) komt ook weer terug in de code om de ranglijst in de site op te nemen:

<script src="http://runnermaps.nl/js/kmranking.js?club=107"></script>

Eén regel code, meer is niet nodig. Je kunt de look-and-feel aanpassen met CSS stylesheets, zodat de tabel  goed past binnen de site.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.