Gmail naar Evernote berichten nu in Verzonden berichten

Het principe van het Gmail naar Evernote script is het sturen van email berichten naar je Evernote email. Dit gebeurt met Google Apps Script. Tot voor kort werd zo’n bericht niet bij de Verzonden berichten geplaatst. In veel gevallen zou een bericht verzonden via een script ook bij dit label geplaatst moeten worden; het werd dus als een bug gezien en daar is inmiddels een oplossing voor gevonden, zulke berichten verschijnen nu ook bij Verzonden berichten.

Voor de berichten die je via dit script naar Evernote stuurt, is een kopie bij Verzonden berichten niet zo belangrijk. ik vind het persoonlijk alleen maar lastig als die berichten ook nog tussen je andere verzonden berichten opduiken. Ik ben daarom aan het nadenken over een goede oplossing om deze berichten niet in de verzonden berichten te laten komen, eventueel als optie die je aan of uit kunt zetten. Nog niet direct een oplossing in gedachten, maar als ik die vind, zal die in de volgende versie van het script worden ingevoerd.

Mocht je intussen een goed idee hebben, dan hoor ik het graag.

Update: het goede idee is om een filter te maken in Gmail, vul je Evernote emailadres in bij Aan: in de zoekcriteria, en selecteer Verwijder bij de acties.

This post is also available in: Engels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.