Nieuwe versie van Gmail naar Evernote script

Versie 3 van het Gmail naar Evernote script is nu beschikbaar. Huidige gebruikers zullen opnieuw moeten authenticeren en toestemming geven voor het script. Dat kan snel en eenvoudig via gm2en.com

Dit is de nieuwe web interface, één van de veranderingen in deze nieuwe versie. Alle instellingen kunnen nu via dit scherm ingesteld worden.

Andere veranderingen zijn:

  • meer flexibiliteit om labels te kiezen: je kunt nu een ander label dan Evernote kiezen, om berichten te selecteren die naar Evernote moeten worden gestuurd. Je kunt nu ook aan tag label kiezen, zodat alleen de berichten met dit label, en de sublabels daarvan, worden doorgestuurd–handig als je in Gmail ook labels gebruikt die niet in Evernote voorkomen. Tenslotte kun je een Sent label kiezen, dit label wordt aan berichten toegekend, nadat ze naar Evernote zijn doorgestuurd.
  • betere onderschepping van nutteloze foutmeldingen. Het kan gebeuren, dat een server niet bereikbaar is. Deze foutmeldingen worden nu onderschept, je krijgt er geen notificaties meer van–je kunt er toch niets aan doen. Relevante foutmeldingen, zoals bijvoorbeeld als er opnieuw authenticatie nodig is, worden nog steeds verstuurd.

De documentatie in de originele Gmail naar Evernote blogpost is aangepast en biedt een complete handleiding.

This post is also available in: Engels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.